Lackering möbler ( bokhylla, vägghylla, skåp, bord, stolar, skänkar, byråer)

 

Gamla möbler är ofta täckta av damm och smuts, som måste avlägsnas för att den gamla fina ytan ska komma till sin rätt. Vilket tillvägagångssätt som Ska väljas beror på vilket träslag det gäller och vilken ytbehandling som använts.

Det finns knappt något annat du kan göra med möbeln som förändrar dess utseende så mycket som att måla den. 

 

 

Lackeringsprocessen

Hos Stockholm Kök får du ett personligt och exklusivt kök till ett lågt pris. Kontakta oss så diskuterar vi lösningar som kan passa för just ditt kök. Vi hämtar och monterar i hela Stockholm. Lackering Köksluckor  erbjuder en fullservice som från början till slut ger dig en bekväm upplevelse av att få dina köksluckor och lådfronter lackerade. Det är viktigt att få allt rätt från början. Din lackerare diskuterar dina önskemål med dig så att du får köksluckorna och lådfronterna som du vill. Det kan i sällsynta fall finnas vissa luckor som inte är lämpliga att lackeras. Därför är det bra om vi först kan bedöma lämpligheten och ge en exaktare kostnadsbild. Du ska känna dig trygg med att dina köksluckor och lådfronter blir som du har tänkt dig, att du får den färg och kvalitet som du efterfrågar, till överenskommet pris. Självklart erbjuder vi även transport och montering.

Förbehandling- Grundmålning- Sprutlackering- Montering

När luckorna ska målas om kommer lackeraren och plockar ned köksluckor och lådfronter. Alla gångjärn på luckorna från väggskåp, bänkskåp och högskåp tas bort, liksom alla socklar. Därefter transporteras de till vår verkstad. 

  1. Där tvättas alla ytor som man skall måla med målartvätt. Därefter slipas eventuell färg som sitter dåligt bort och vi spacklar eventuella skavanker. 
  2. Själva färgbeläggningen sker sedan under en noggrann och kontrollerad process. Lackering Köksluckor lackar luckor med samma metod som den som används inom bilindustrin. Lackering Köksluckor  har professionella lackerare som med en proffsspruta i en dammfri lackbox levererar bästa kvalitét till förmånliga priser. Våra spruttekniker är anpassade till lackmaterialen och vi använder lösningsmedelsfria lacker. 
  3. Först grundar vi med passande grundfärg. Grundmålningen är mycket viktig för att ge bra vidhäftning och därmed slitstarka ytor. Sedan finspacklar vi för att få yttersta finish. Slutligen gör vi en topplackering i vald kulör. Vi arbetar med en 2-komponents färg för bästa hållbarhet mot fukt och slitage och använder alla NCS-kulörer (ca 2000 st). Slutresultatet blir perfekt; de omlackerade luckorna blir både snygga och mycket slitstarka.     

När ditt objekt  är klart, kontaktar vi dig om tid för montering.  Vi monterar dina köksluckor, kökslådor, gångjärn och handtag– på bara någon timme/några timmar. Det är inga konstigheter – det är enkelt att få sina köksluckor och möbler lackade!

 

 

Välkommen

Vi är en lackeringsfirma i Stockholm som har specialiserat sig på lackering av köksluckor och lackering av dörrar.

Kontakta oss för prisFacebook

Kvalitet och Service

Lackering köksluckor har specialiserat sig på lackering i Stockholmsområdet och erbjuder arbeten av högsta kvalitet till marknadens bästa pris.

Lackering och renovering

  • Köksluckor och bänkskivor.
  • Dörrar (garderobsdörrar, innerdörrar och ytterdörrar).
  • Möbler.

Nya köksluckor

Byter ut dina gamla luckor och lättrullande lådor till dina befintliga skåp. Du får nya, fräscha luckor efter eget önskemål och självstängande gångjärn.

Kökshandtag

Glöm inte att man lätt byta knopparna på luckorna.Man behöver välja handtag som passar de befintliga hålen eller  spackla och slipa över gamla hål och montera de nya handtagen och knopparna.

Adress 

Verkstad

Skogsängsvägen 54

135 55 Tyresö

Kontor

Fridhemsgatan 26

112 40 Stockholm

E-mail: [email protected]

Mobile: 073-526 85 45