Vilken färgtyp har använts tidigare?

Som regel kan man säga att huset ska målas med samma typ av färg som det redan har. Det beror på att vissa typer av färg är direkt olämpliga att kombinera, andra är mindre lämpliga.

Är du osäker på vilken typ av färg som tidigare har använts kan du lätt ta reda på detta med hjälp av ett slippapper. Dra slippapperet några gånger över ytan. Fastnar färgen på slippapperet är det en färg med plast, akrylat, som bindmedel. Friktionsvärmen mjukar upp plasten och gör den seg. Alkyd eller oljefärg däremot dammar av utan att fastna. Är du ändå osäker, tala med färghandeln.

 

8 Nov 2016

Välkommen

Vi är en lackeringsfirma i Stockholm som har specialiserat sig på lackering av köksluckor och lackering av dörrar.

Kontakta oss för prisFacebook

Kvalitet och Service

Lackering köksluckor har specialiserat sig på lackering i Stockholmsområdet och erbjuder arbeten av högsta kvalitet till marknadens bästa pris.

Lackering och renovering

  • Köksluckor och bänkskivor.
  • Dörrar (garderobsdörrar, innerdörrar och ytterdörrar).
  • Möbler.

Nya köksluckor

Byter ut dina gamla luckor och lättrullande lådor till dina befintliga skåp. Du får nya, fräscha luckor efter eget önskemål och självstängande gångjärn.

Kökshandtag

Glöm inte att man lätt byta knopparna på luckorna.Man behöver välja handtag som passar de befintliga hålen eller  spackla och slipa över gamla hål och montera de nya handtagen och knopparna.

Adress 

Verkstad

Skogsängsvägen 54

135 55 Tyresö

Kontor

Fridhemsgatan 26

112 40 Stockholm

E-mail: [email protected]

Mobile: 073-526 85 45